Din professionelle malerfirma i Randers

Vi sørger for professionelt malerarbejde hos dig

Lad et malerfirma i Randers opfriske din bolig

Leder du efter en professionel malerfirma i Randers der kan hjælpe dig med dit næste projekt? Så er du kommet til det helt rette sted. Bjornholms malerfirma klarer alle opgaver indenfor maler faget og ingen opgaver er hverken for store eller for små. Vi sætter en ære i at sørge for en kundeservice i top og et resultat af vores arbejde der står til perfektion. Kontakt os allerede i dag, hvis du står med malerarbejde med høje forventninger til resultatet.

Kvalitetsbevidst

Vi garanterer arbejde af højeste kvalitet!

Svar indenfor 24 timer

Vi står altid parate til at assistere og træde til ved enhver opgave.

Ring til os i dag

Har du behov for et uforpligtende tilbud på din projektidé? Så kan du kontakte os i dag.

VI TILBYDER

Løser opgaver til både private og erhverv

Der er ingen opgaver der er hverken for store eller må. Står du derfor som privat person eller som erhvervskunde og ønsker dit malerprojekt i hus hurtigst muligt, så er det Bjornholms malerfirma du skal have fat i. Det kan eksempelvis være at der er tale om maling af hus, ude eller inde eller udlejdningsprojekter der skal stå indflytningsklart. Har ud en ganske særlig opgave, lige ud over det sædvanlige, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag, så vi sammen kan finde den perfekte løsning der lever op til dine ønsker og forventninger.

Skal du flytte ud med flotte vægge?

Står du med flyttelejligheder der skal males, så klarer vi opgaven for dig. Uanset om du er privat person og skal flytte ud med en lejlighed der er nymalet, eller du som erhverv skal gøre et nyt lejemål klar til nye beboere, så er vi klar på at arbejde lige indtil du er tilfreds. Det gælder selvfølgelig også hvis der er tale om spartelarbejde, filt, væv og tapet, eller hvis der er træværk der trænger til en opfriskning eller en ny farve til skue. Lad os vide hvad vi kan hjælpe med og vi kommer med en konkurrencedygtig pris for arbejdet.